Lisäaineeton
Perinneherkku
Jälkiruoka
Koivulan Makia Juustokeitto on suomalaista perinneherkkua parhaimmillaan. Tämä täyteläinen ja lempeän makea herkku valmistetaan oman tilamme tuoreesta maidosta, kunnioittaen vanhoja valmistusmenetelmiä ja rikasta ruokaperinnettä. Juustokeittoa on nautittu Oulun eteläpuolella jo 1930-luvulla, ja ennen vanhaan se oli ainoastaan juhannusruokaa. Sen keittämiseen kului tunteja, ja juustokokki valvoi herkeämättä keitoksen valmistumista – kilpaa keskiyön auringon kanssa. Työ oli kuitenkin vaivan arvoinen, sillä herkullinen juustokeitto kirkasti keskikesän valon juhlan. Koivulan Makia Juustokeitto syntyy entisillä menetelmillä, juuri lypsetyllä maidolla ja ennen kaikkea – tunteella aateloidulla ammattitaidolla. Uutta on vain se, että tätä juhlaruokaa voi nyt nauttia ympäri vuoden. Olipa kyseessä arki tai juhla, sen kruunaa aito juustokeitto. Kun maistat Koivulan Makiaa Juustokeittoa, tunnet kesän maun talvenkin keskellä. Ja jos kuuntelet hiljaa- voit kuulla käen kukkuvan kesäisessä koivulehdossa. Perinteitä ja makua suoraan tilaltamme – maista juhannuksen herkku milloin tahansa!
Koko
1L
Sisältö
Täysmaito (SUOMI), juuston juoksute, suola 0.1% / l
Tietoja
Kypsä tuote, valmista nautittavaksi sellaisenaan.
Ravintosisältö/100 g
Energia
694 kJ/166 kcal
Rasva
11,4 g
josta tyydyttyneitä
7,2 g
Hiilihydraatteja
8,4 g
josta sokereita
7,9 g
Proteiini
7,6 g
Suola
0,6 g