Valmistusaika:

20-25 min

Pinaattikeitto

Nopea ja kermainen pinaattikeitto arjen pelastajaksi – valmis alle 30 minuutissa! Tästä perinteisestä pinaattikeittoreseptistä saat herkullisen ja terveellisen aterian, joka maistuu koko perheelle. Tarjoile kananmunan kanssa.

Ainesosat

Ainesosat (4:lle)

  • 50 g voisulaa

  • 4 rkl vehnäjauhoja

  • 1 l Tilan maitoa

  • 150 g pinaattia

  • 1 tl suolaa

  • Ripaus valkopippuria

Ohje

1. Sulata voi kattilassa. Lisää jauhot hyvin sekoittaen. Kiehuttele hetken aikaa.

2. Lisää maito. Maidon kannattaa lisätä vähitellen koko ajan sekoittaen.

3. Tämä jälkinen vaihe on tärkeä: Kiehauta miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.

4. Ota kattila pois liedeltä. Lisää mausteet.

5. Tarjoile pinaattikeitto keitetyn kananmunan kanssa.

Koivulan Maito & Juusto Oy
Pyhänsivuntie 679
91500, Muhos

© 2025 Koivulan Maito & Juusto. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustosta vastaa VVR.

Koivulan Maito & Juusto Oy
Pyhänsivuntie 679
91500, Muhos

© 2025 Koivulan Maito & Juusto. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustosta vastaa VVR.

Koivulan Maito & Juusto Oy
Pyhänsivuntie 679
91500, Muhos

© 2025 Koivulan Maito & Juusto. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustosta vastaa VVR.